Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: شیوه نامه نقل و انتقالات نیروهای رسمی، آزمایشی، پیمانی و قراردادی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱دچار تغییرات اساسی شده که به گلایه فرهنگیان انجامیده است.

۲۹ فروردین ۱۴۰۱، این شیوه‌نامه به ادارات‌کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شد اما چند روز زودتر، برخی جزئیات آن توسط عباس نجار سرپرست مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش اطلاع‌رسانی شده بود و همین هم موجب شد که از همان زمان، تعدادی از فرهنگیان نسبت به تغییرات آن گلایه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در این بخشنامه می‌توان تغییر اساسی خواند، حذف نقل و انتقال اضطراری و افزایش مدت سنوات برای انتقال دائم و موقت است؛ بر این اساس، حداقل سنوات متقاضیان انتقال موقت و دائم به تفکیک درون و برون استانی شامل موقت درون و برون استانی، ۱۰ سال و دائم درون استانی ۱۰ سال و دائم برون استانی ۱۵ سال است.

* فرهنگیان: سنوات نقل و انتقال ۲ سال شود

تاکنون حدود ۱۴ هزار فرهنگی در سامانه فارس من این خبرگزاری با ثبت سوژه‌هایی با عناوینی چون «لغو شرایط سخت نقل و انتقالات فرهنگیان» و «مطالبه بازنگری در بخشنامه ارسالی نقل و انتقالات فرهنگیان» خواستار پیگیری هستند.

فرهنگیان در این سوژه‌ها عنوان کردند: «با توجه به شرایط جدید اعلامی برای نقل و انتقالات فرهنگیان از جمله شرط سوابق تجربی ۱۰ سال و یا بیشتر و همچنین یک مرحله‌ای شدن نقل و انتقالات و حذف انتقال اضطراری، ما فرهنگیان خواستار لغو این شرایط و نیز اخذ تدابیری جهت سهولت در نقل و انتقالات هستیم».

یکی از فرهنگیان در این خصوص گفت: بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان برای سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ در حالی تدوین و ارسال شده است که در این بخشنامه شرط ورود به فرایند نقل و انتقالات حتی برای انتقال موقت حداقل ۱۰ سال سنوات تجربی اعلام شده است. این در حالی است که بسیاری از معلمان به خصوص دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان با استناد به بخشنامه سال تحصیلی گذشته که حداقل سنوات تجربی مورد نیاز به نقل و انتقالات موقت را ۲ سال اعلام کرده بود، مشغول به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری هستند و با بخشنامه جدید این فرهنگیان بلاتکلیف مانده‌اند. از طرفی سایر فرهنگیان که هر ساله با استناد به همین بخشنامه به دلایل مختلف مانند درمان بیماری و موارد خاص و... به شهرهای دیگر به طور موقت منتقل شده‌اند نیز با این مشکل مواجه هستند.

وی ادامه داد: از دیگر موارد مورد توجه در بخشنامه جدید، حذف نقل و انتقالات اضطراری فرهنگیان است که از عنوان آن، ضرورت وجود این نقل و انتقالات واضح است. به طور مثال یک فرهنگی که همه شرایط نقل و انتقالات را دارد و کنکور ارشد و دکتری شرکت کرده است در اردیبهشت ماه هنوز از نتیجه خود خبر ندارد که درخواست نقل و انتقالات خود را ثبت کند در حالی که پس از اعلام نتایج این آزمون‌ها در مرداد در صورت وجود نقل و انتقالات اضطراری در شهریور ماه امکان ثبت درخواست برایش وجود دارد.

این فرهنگی اضافه کرد: ما فرهنگیان خواستار بازگشت حداقل سنوات تجربی مورد نیاز به جهت امکان ثبت درخواست در سامانه نقل و انتقالات به ۲ سال و فعال شدن مجدد انتقال اضطراری فرهنگیان هستیم.

* چون 15 سال سابقه ندارم، اجازه انتقال ندارم

یکی دیگر از فرهنگیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: بنده یک هفته قبل از ارسال شیوه‌نامه نقل و انتقال، درخواست انتقالی‌ام مورد موافقت قرار گرفته بود؛ یعنی موافقت اولیه را در 15 اسفند 1400 و نامه موافقت قطعی را از 21 فروردین دارم اما با آمدن شیوه‌نامه جدید، این موافقت‌نامه منحل شد.

وی با بیان اینکه درخواست جابجایی از یک استان به استان دیگر را دارم، افزود: بنده 9 سال سابقه در آموزش و پرورش دارم و کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی هستم و از آموزشی به اداری درخواست دادم اما حالا چون 15 سال سابقه ندارم، اجازه انتقال ندارم.

این فرهنگی ادامه داد: قاعده انتقال اداری در گذشته متفاوت بود اما حالا آموزش و پرورش می‌گوید که انتقال اداری با انتقال آموزشی یکسان است.

به گزارش فارس، هنوز آموزش و پرورش نسبت به اعتراضات متعدد فرهنگیان پاسخی نداده است. خبرنگار فارس این موضوع را در دست پیگیری دارد و یک منبع آگاه در وزارت آموزش و پرورش عنوان کرده است که این وزارتخانه در حال بررسی مجدد این شیوه‌نامه هست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نقل و انتقالات فرهنگيان فرهنگيان نقل و انتقالات فرهنگیان آموزش و پرورش نقل و انتقال شیوه نامه ۱۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی، گفت: موافقت قطعی ایجاد دو دانشکده و دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام محمدجواد اکبری‌مطلق امروز در مراسم گرامیداشت مقام معلم که توسط دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد، خطاب به دانشجو معلمان این دانشگاه، اظهار داشت: با ورود شما به دانشگاه فرهنگیان خداوند با شما ماموریت داده است که در دوران تحصیل بیاموزید تا بعد از آن بتوانید آموخته‌های خود را به دیگران یاد بدهید.

به گفته وی از این به بعد هر ماه یک میلیون تومان به خالصی دریافتی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان افزوده شده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی بیان کرد: یکشنبه آینده هم اولین جلسه مجازی رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با دانشگاه فرهنگیان استان برای بررسی مشکلات این دانشگاه برگزار می‌شود و موافقت قطعی ایجاد دو دانشکده و دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گرفته شده است.

 رئیس پردیس امام سجاد دانشگاه فرهنگیان استان خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: با وجود همه مشکلات و محدودیت‌ها، معلم و استاد از جایگاه اجتماعی والای برخوردار است.

عصمت میری بیان کرد: دانشجو معلمان از توانایی‌های مهارتی و تخصصی برای آموزش به فرزندان این آب و خاک برخوردار هستند.

حجت‌الاسلام اسدالهی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی نیز در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه مکان فکر و اندیشه است گفت: افتخار می‌کنیم که روز شهادت استاد مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده چون شهید مطهری با تمام وجود معلمی کرد و استاد اندیشه و فکر بود و کتاب‌های استاد مطهری برای دوست و دشمن قابل استفاده است.

مسئول موسسه بینش مطهر نیز در این مراسم گفت: پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانش‌آموزان با بهره‌گیری از کتاب‌های شهید مطهری امکانپذیر می‌شود.

سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی افزود: بودجه آموزش و پرورش حدود 237 هزار میلیارد خدمات است که 99.1 درصد آن صرف پرداخت حقوق پرسنل آموزش و پرورش می‌شود.

به گفته وی از 237 هزار میلیارد تومان  وزارت آموزش و پرورش هر سال حدود 15 میلیون تومان در دانشگاه‌های دولتی برای یک دانشجو در طول سال تحصیلی هزینه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سیستم آموزش و پرورش همه از وضعیت موجود ناراضی هستند اما با این وجود همه مشکلات باید کاری بکنیم که حداقل یک قدم به جلو پیشرفت کنیم.

مسئول موسسه بینش مطهر بیان کرد: پیشنهاد می‌شود برای حل مشکل دانشگاه فرهنگیان از بین دانشجویان فوق لیسانس با بورسیه کردن، معلم برای آموزش و پرورش گرفته شود.

وی در ادامه با بیان اینکه بعضی از درس‌های مورد نظر در شرایط فعلی هیچ ضرورتی ندارند، افزود: با وجود همه این مشکلات معلمان  باید همیشه در حال مطالعه و افزایش فکر و اندیشه خود باشند.

هاشمی گلپایگانی خاطرنشان کرد: در اسلام به جای آزادی عقیده، آزادی اندیشه وجود دارد بنابراین شما که در آینده مسئولیت تعلیم و تربیت دانش آموزان را برعهده خواهید گرفت، باید حداقل کتاب‌های شهید مطهری را مطالعه کنید.

به گفته وی پاسخگویی به بسیاری از سوالات روز را با مطالعه کتاب‌های شهید مطهری می‌توان انجام داد تا از این طریق نسل تشنه فعلی را سیراب کنیم.

در ادامه این مراسم از تعدادی از دانشجو معلمان برتر جشنواره‌های کشوری، اساتید و مسئولان پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان تجلیل شد.

انتهای پیام/ 251/

دیگر خبرها

  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد